Bestel restaurantset L

Tot ca. 200m2

Op deze pagina kunt u binnen een minuut de bestelling van uw restaurantset compleet maken en eventueel direct een installatie-afspraak inplannen.

Pakket upgrades
Het pakket dat wij hebben samengesteld is zeer volledig en van professionele kwaliteit Wij bieden de mogelijkheid om tijdens het bestelproces enkele pakketupgrades te doen.

Gegarandeerd geen extra kosten
De genoemde pakketprijs is all-inclusive. Dus inclusief apparatuur, materialen, installatie, transport of andere zaken die nodig zijn om de set in uw pand geïnstalleerd en werkend te krijgen. Bij de aanschaf van deze set staan u dus gegarandeerd geen extra kosten meer te wachten.

Contact over voorkeurspakket
Vind u het prettig om de inhoud van het pakket telefonisch of via mail te bespreken voordat u uw bestelling definitief maakt, kunt u dat aangeven tijdens het bestelproces. Wij bellen of mailen u dan zsm terug.

U kunt ook ons bellen op 0346 8350 88. Buiten kantooruren schakelen we dit nummer door naar een mobiele telefoon. Wij zijn dus praktisch altijd bereikbaar. U kunt ons mobiele nummer ook rechtstreeks bellen of gebruiken voor een whatsapp bericht: 06 2125 66 76

Stap 1 van 2 - Pakket Upgrades

50%
  • Prijs: € 3.699
  • Groter oppervlak of meer bezoekers? Upgrade naar muziekinstallatie XL
  • Een wandregelaar is een bedieningspaneel waarmee je eenvoudig het volume regelt en kan kiezen tussen verschillende inputs
  • Let op! Een muziekcomputer kan alleen worden afgenomen i.c.m. een muziekabonnement van €49 per maand.
  • € 0
    Exclusief 21% btw